Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων

Νεα & αρθρα

Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας προκηρύσσει το:

Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου, Ψηλή Ράχη – Κάνηθος Χαλκίδα ΤΗΛ: 22210- 87111-2 ΦΑΞ: 22210- 85402).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. και για τις δύο ημέρες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.
 Για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες από το 1998 και κάτω.
 Για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, έχουν οι αθλητές – αθλήτριες γεννηθέντες από το 2000 έως το 1998.
 Για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων έχουν οι αθλητές – αθλήτριες γεννηθέντες το 2001-2002 και το 2003-2004.

Μαύρες ζώνες:
Οι αθλητές – αθλήτριες που κατέχουν από 1ο ΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις κατηγορίες (Ανδρών / Γυναικών, Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων).

Έγχρωμες Ζώνες:
Οι Έγχρωμες ζώνες από 6ο ΚΟΥΠ έως 2ο ΚΟΥΠ (Πράσινη ζώνη έως και κόκκινη ζώνη) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις κατηγορίες (Ανδρών / Γυναικών, Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων).

• Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο.

• Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για την συμμετοχή κάθε αθλητή-αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 30€ (τριάντα ευρώ) μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015. Τα παράβολα συμμετοχής θα κατατίθενται στον αριθμό του Τραπεζικού λογαριασμού της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.:

Τράπεζα Πειραιώς : 5088-075781-671

• Η καταβολή του παραβόλου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνει και να αποστέλλεται το αντίγραφο με φαξ στα: 210 6820116, 2106820117 ή με email: info@etane.gr μέχρι την τελευταία ημέρα των δηλώσεων συμμετοχής (Κυριακή 28 Ιουνίου 2015)
• Σε περίπτωση μη προσέλευσης ενός αθλητή-αθλήτριας, δεν επιστρέφονται τα χρήματα.
• Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων – από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας – πριν την ζύγιση και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί, προκειμένου ο σύλλογος να παραλάβει συνολικά τα κουπόνια της ζύγισης των αθλητών-αθλητριών του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται : Όνομα αρχηγού ομάδος, όνομα προπονητή – κόουτς, ονόματα αθλητών – αθλητριών, καθώς επίσης και κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ., των αθλητών – αθλητριών.

Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα:
http://www.tpss.eu

• Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο TPSS απλά ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης (κάνετε login στο TPSS και κατόπιν πηγαίνετε στο Πρωτάθλημα με την ονομασία “ETANE ANOIXTO DIASYLLOGIKO A/G, E/N, P/K 2015” και πατάτε το κουμπί εξουσιοδότησέ με).
• Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ καθώς και στην ιστοσελίδα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. υπάρχει ανακοίνωση με αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε ή αν έχετε ήδη εγγραφεί να καταχωρήσετε την δήλωση συμμετοχής σας στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα.

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Αθλητών, αθλητριών και παραγόντων (Προπονητή και Αρχηγού Ομάδος) έως την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.

 Δηλώσεις συμμετοχής ή τυχόν αλλαγές, μετά την λήξη της προθεσμίας (Κυριακή 28 Ιουνίου 2015) δεν θα γίνονται δεκτές.
 Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
 Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση της δήλωσης συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@etane.gr περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:
1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do.
2. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται:
• Για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων στους τρεις (3) γύρους του ενάμιση λεπτού (1 ½) λεπτού με μισό (1/2) λεπτό διάλειμμα ανάμεσα τους.
• Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων στους δύο (2) γύρους του ενάμιση λεπτού (1 ½) λεπτού με μισό (1/2) λεπτό διάλειμμα ανάμεσα τους.
Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

ΚΛΗΡΩΣΗ
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.00 το πρωί, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Δυρραχίου 70, Σεπόλια Τ.Κ. 10443/ 1ος όροφος, Τηλ: 210-6820112-13), για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις τρείς ημέρες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε., την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών μετά την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην δήλωση συμμετοχής που θα γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://www.tpss.eu. Η ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50€ (πενήντα ευρώ) στην Γραμματεία των αγώνων.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι (λευκό ή διαφανές), γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
2. Οι προπονητές θα πρέπει να είναι ενδεδυμένοι είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή – αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.
3. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.
4. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Καθώς επίσης ψυκτικό, πετσέτες, νερό και κουβά.
5. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται Παράγοντες, Προπονητές ή αθλητές – αθλήτριες, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.
6. Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή – αθλήτρια.
7. Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.
8. Οι αθλητές – αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ.
9. Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.
10. Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-foot protectors της Dae do (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
11. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στις 8:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση προπονητών, σε χώρο που θα ανακοινωθεί από την Γραμματεία.

Have your say