Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων

Νεα & αρθρα

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων

    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ 1οι ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2001-2002, 2003) ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.N.Ε. Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT” ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)   (TA ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΤΑ.N.Ε).

 Π ρ ο ς
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Αθήνα, 31/12/2014
ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας προκηρύσσει το:

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
Παίδων-Κορασίδων

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου, Ψηλή Ράχη – Κάνηθος Χαλκίδα ΤΗΛ: 22210- 87111-2 ΦΑΞ: 22210- 85402).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ. και για τις δύο ημέρες.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω) ως εξής:

 Παίδων-Κορασίδων γεννηθέντες από το 2002 έως το 2001 (από 13 έως 14 ετών).
 Παίδων-Κορασίδων γεννηθέντες το 2003 (12 ετών).
 Παίδων-Κορασίδων γεννηθέντες το 2004 (11 ετών).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
• Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης, θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από τον σύλλογο του/της.
• Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για την συμμετοχή κάθε αθλητή-αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 30 € (τριάντα ευρώ) ως παράβολο συμμετοχής στον αριθμό του Τραπεζικού λογαριασμού της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.: Πειραιώς 5093-063800-348.
• Οι πληρωμές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνουν και να αποστέλλονται με φαξ στο 210 6820117 ή με email: info@etane.gr μέχρι την τελευταία ημέρα των δηλώσεων συμμετοχής (Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015).
• Σε περίπτωση μη προσέλευσης ενός αθλητή-αθλήτριας, δεν επιστρέφονται τα χρήματα.
• Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων – από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας – πριν την ζύγιση -και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί, προκειμένου ο σύλλογος να παραλάβει συνολικά τα κουπόνια της ζύγισης των αθλητών-αθλητριών του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται: όνομα προπονητή, αρχηγού αποστολής, ονόματα αθλητών – αθλητριών καθώς επίσης και κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ.
Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής θα γίνει στην ιστοσελίδα :
http://www.tpss.nl
• Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο TPSS απλά ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης (κάνετε login στο TPSS και κατόπιν πηγαίνετε στο «E.TA.N.E. DIASILOGIKO P/K 2001-2002, 2003, 2004» και πατάτε το κουμπί εξουσιοδότησέ με).
• Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. καθώς και στην ιστοσελίδα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. υπάρχει ανακοίνωση με αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε ή αν έχετε ήδη εγγραφεί να καταχωρήσετε την δήλωση συμμετοχής σας στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα.
ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: των αθλητών – αθλητριών και παραγόντων – επισήμων (προπονητής, αρχηγός αποστολής) έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00 μ.μ.
 Δηλώσεις συμμετοχής μετά την λήξη της προθεσμίας (Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015) δεν θα γίνονται δεκτές.
 Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές
 Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση της δήλωσης συμμετοχής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το e-mail: info@etane.gr περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:
1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες Dae do.
2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του κάθε αγώνα καθορίζεται στους δύο (2) γύρους του ενάμιση (1,5) λεπτού με μισό (30΄΄) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους. Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.
ΚΛΗΡΩΣΗ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί, θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Δυρραχίου 70, Σεπόλια Τ.Κ. 10443 / 1ος όροφος, Τηλ.: 210 – 68 20 112-13) για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις δύο μέρες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε., την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την ζύγιση δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή. Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας
θεωρημένα (σύμφωνα με το κεφ. Ε παρ. 9 του Νέου Αθλητικού Νόμου 2725/99
όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα με όλες τις τροποποιήσεις του) από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή από συμβεβλημένους ιατρούς που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Η διάρκεια της θεώρησης είναι ετήσια. Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους & υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ : Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών μετά την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην δήλωση συμμετοχής που θα γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://www.tpss.nl . H ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50 € (πενήντα ευρώ) στην Γραμματεία των αγώνων.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων θα παρέχονται από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
2. Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-foot protectors της Daedo (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
3. Οι προπονητές θα πρέπει να φορούν αθλητική περιβολή και αθλητικά παπούτσια κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή – αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.
4. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.
5. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Καθώς επίσης ψυκτικό, πετσέτες, νερό και κουβά.
6. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται αθλητές – αθλήτριες καθώς επίσης και παράγοντες ή προπονητές, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.
7. Οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από Ιδιώτες ιατρούς ή από ιατρούς που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. Η διάρκεια της θεώρησης είναι ετήσια.
8. Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή – αθλήτρια.
9. Στην δήλωση συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.
10.Οι αθλητές – αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ.
11.Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.

Have your say