15ο Athens Challenge Tournament 2-3-4/2/2018

Νεα & αρθρα

15ο Athens Challenge Tournament 2-3-4/2/2018

            15ο ΑTHENS CHALLENGE Tournament KICK BOXING   Διεθνές βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας & της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing. Χάλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια μας Βαζαίου Κατερίνα!!! Μπράβο στο Κατερινάκι μας, για μια ακόμη συνεχή φορά με εντυπωσιακή μαχητικότητα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, μοναδική Ελληνίδα ανάμεσα σε Ρωσίδα, Βουλγάρα, Ιταλίδα(χρυσό) η οποία της στέρησε την πρόκριση στον τελικό με διαφορά ένα πόντο.

       Συγχαρητήρια & στον αθλητή μας Μώρο Γιάννη που εκπροσώπησε τον σύλλογο μας σε μια μεγάλη διοργάνωση, με αγώνες υψηλής έντασης ανάμεσα σε αθλητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Παρόλο την υπεροχή του δεν κατάφερε να προκριθεί στα μετάλλια. Συνεχίζουμε δυναμικά με πυγμή & θέληση !!!

        Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 1200 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.
Το 2017 έφτασε τις 2150 συμμετοχές με περισσότερους από 350 αθλητές από 13 χώρες όπως Αγγλία , Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Γεωργία, Κροατία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Κύπρο, Ολλανδία, Ρωσία, και περισσότερες από 900 Ελληνικές συμμετοχές από κάθε γωνία της Ελλάδος, από Ιωάννινα έως Ρόδο και από Κιλκίς έως την Κρήτη. Οι κορυφαίοι 30 διεθνείς διαιτητές της WAKO που ταξιδεύουν από όλη την Ευρώπη, μαζί με τους 30 κορυφαίους Έλληνες διαιτητές σε μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Το 15ο Athens Challenge πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ακίνητο της Πάλης στα Άνω Λιόσσια.

ΒΑΖΑΙΟΥ 1 (Large)

ΒΑΖΑΙΟΥ (Large)