ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ARISTOTELIS CUP Νο 5

Νεα & αρθρα

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ARISTOTELIS CUP Νο 5

ARISTOTELIS CUP 2017

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING  ARISTOTELIS CUP Νο 5

( ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 30-04-2017)          

 Ο Α.Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ συνδιοργανώνει με τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ WING CHUN KUNG FU ΙΕΡΙΣΣΟΥ αγώνες κικ μπόξινγκ  στις 30-04-2017 στο Κ.Σ ΙΕΡΙΣΣΟΥ και  με ώρα έναρξης 9 π.μ , με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος και την αγωνιστική εμπειρία των αθλητών.Ο αγώνας είναι υπό  την αιγίδα της ΠΟΚ και της ΕΟ wu shu kung fu.Μία διοργάνωση  ΠΡΩΤΥΠΟ για το άθλημα μας,( με ενημέρωση στο διαδύκτιο δυο ημέρες πριν τον αγώνα, για το  τι ώρα παίζει ο αθλητής ,που παίζει, ,κτλ) είναι λίγες από τις λεπτομέριες που κάνουν τι διαφορά.

 Υπεύθυνοι πρωταθλήματος : ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΥΛ                                                                  

Low Kick:  Ανδρών,  Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων  – Νεανίδων.

Full Contact: Ανδρών,  Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων.                                                           Light Contact:Ανδρών,Γυναικών- Εφήβων – Νεανίδων & Παίδων – Κορασίδων & Πανπαίδων – Πανκορασίδων.                                                                                                                                     Kick Light:Ανδρών,Γυναικών- Εφήβων – Νεανίδων & Παίδων – Κορασίδων & Πανπαίδων – Πανκορασίδων.                                                                                                                                        Point Fighting:Ανδρών,Γυναικών- Εφήβων – Νεανίδων & Παίδων – Κορασίδων & Πανπαίδων – Πανκορασίδων.

TATAMI SPORTS

(POINT FIGHTING, KICK LIGHT & LIGHT CONTACT)  

 α) Στις ηλικιακές κατηγορίες 5-9 ετών θα γίνει ένας αγώνας, οι συμμετέχοντες θα πάρουν και οι δύο μετάλλιο (χρυσό & ασημένιο αντίστοιχα).

ΑΝΔΡΩΝ  ΕΦΗΒΩΝ –(19και άνω) (16-18 ετών)- 57kg – 63kg – 69kg -74kg – 79kg -84kg – 89kg – 94kg +94 kg.                                                                                                                                           ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ(19και άνω)(16-18 ετών).-50kg-55kg-60kg-65kg-70kg+70kg.

ΠΑΙ∆ΩΝ (13-14-15 ετών) – 42 kg – 47 kg – 52kg – 57kg – 63 kg – 69 kg + 69 kg.

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(13-14-15ετών)-42kg-46kg-50kg-55kg-60kg+60kg.

ΠΑΝΠΑΙ∆ΩΝ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(10-11-12 ετών) -28 kg -32 kg -37 kg -42 kg -47 kg + 47 kg.

          RING SPORTS

(FULL CONTACT, LOW KICK.)

α) ΑΝΔΡΩΝ(19και άνω ίδιες με των νέων ανδρών).

β) OLDER JUNIORS MALE(ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 17-18 ετών)          

            -51kg

            -54kg

            -57kg

            -60kg

            -63,5kg

            -67kg

            -71kg

            -75kg

            -81kg

            -86kg

            -91kg

            +91kg

α)ΓΥΝΑΙΚΩΝ (19και άνω.)β) OLDER JUNIORS FEMALE (ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 17-18 ετών)

            -48kg

            -52kg

            -56kg

            -60kg

            -65kg

            -70kg

            +70kg

γ) YOUNGER JUNIORS MALE (ΕΦΗΒΩΝ 15-16 ετών)              

            -42kg

            -45kg

            -48kg

            -51kg

            -54kg

            -57kg

            -60kg

            -63,5kg

            -67kg

            -71kg

            -81kg

            +81kg

δ) YOUNGER JUNIORS FEMALE (ΝΕΑΝΙΔΩΝ 15-16 Ετών)

            -36kg

            -40kg

            -44kg

            -48kg

            -52kg

            -56kg

            -60kg

            +60kg

          ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

 α)  Διάρκεια αγώνων για RING,

 • 3 γύροι επί 1,30 λεπτά.

 β)  Διάρκεια αγώνων για TATAMI,

 • Εφήβων – Νεανίδων

                         2 γύροι επί 2 λεπτά .

 • Παίδων – Κορασίδων & Πανπαίδων – Πανκορασίδων

                         2 γύροι επί 1,30 λεπτά

          ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

          Ώρα ζύγισης 8:30π.μ

 

 • Στην Α’ κατηγορία αγωνίζονται όλοι οι αθλητές που έχουν πάνω από πέντε (5) αγώνες. Αθλητές της Β’ κατηγορίας μπορούν να αγωνιστούν στην Α΄ κατηγορία όχι όμως το αντίθετο. Β Κατηγορία έως 4 αγώνες, Γ Κατηγορία 0 αγώνες.(σπάρινγκ).

 • Η ηλικία ενός αθλητή καθορίζεται μόνο από το έτος γέννησης.

 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίπαλος σε κάποια κατηγορία κιλών ο αθλητής θα ανεβαίνει αυτόματα στην επόμενη κατηγορία και θα περνάει στον επόμενο γύρο άνευ αγώνα, όπου αυτό είναι εφικτό (δηλαδή όταν περισσεύει αθλητής).

 •  Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν αθλητή να αγωνιστεί χωρίς να έχει τα απαιτούμενα, ανάλογα με το αγωνιστικό στυλ, προστατευτικά (αγωνιστική κάσκα, θώρακα στήθους, γάντια 10oz, μπαντάζ, παπούτσια, επικαλαμίδες, επικαλαμίδες με κουντουπιέ, σπασουάρ, μασέλα, πετσέτα, κτλ….) και χωρίς να φοράει την απαιτούμενη αθλητική στολή.Κάθε αθλητής θα αγωνιστεί με δικό του εξοπλισμό.

 • Οι ενστάσεις θα πρέπει να γίνονται εντός πέντε λεπτών από την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου αγώνα, γίνονται μόνο από τον αρχηγό – εκπρόσωπο της κάθε αποστολής και κοστίζουν 100,00€. Οι ενστάσεις έχουν να κάνουν μόνο με την μη τήρηση κανονισμών και όχι με το αποτέλεσμα των κριτών και του αγώνα. Σε περίπτωση που γίνει μία ένσταση αποδεκτή, το χρηματικό αυτό ποσό επιστρέφεται στον σύλλογο.

 • Οι αποφάσεις του ιατρού των αγώνων είναι οριστικές και δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα ένστασης.

 • Αθλητής που θα καθυστερήσει πάνω από δύο λεπτά να εμφανιστεί στην γωνία του έτοιμος για να αγωνιστεί θα αποκλείεται (εκτός εάν αγωνίζεται ταυτόχρονα και σε άλλον αγώνα), όπως επίσης και ο αθλητής που μετά από τρία λεπτά αφότου τραυματιστεί δεν είναι ικανός να συνεχίσει τον αγώνα του.

 • Αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί εάν στην γωνία του δεν κάθεται ο δηλωμένος προπονητής ή βοηθός προπονητή του συλλόγου. Προπονητής που θα καθυστερήσει πάνω από δύο λεπτά να εμφανιστεί στην γωνία του Αθλητή, θα αποκλείεται ο αθλητής. Οι προπονητές κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να κάθονται στην καρέκλα τους, να συμπεριφέρονται κόσμια και να φορούν αθλητική αμφίεση. Τα παραπτώματα των προπονητών θα βαρύνουν τον εκάστοτε αθλητή που μανατζάρουν.

 • Ο προπονητής δεν έχει κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσει την οποιαδήποτε απόφαση του γιατρού των αγώνων.

 • Οι αθλητές δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις των προπονητών τους.

 • Απαγορεύονται οι συνομιλίες προπονητών και αθλητών, με τους διαιτητές και κριτές των αγώνων.

 • Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή ταυτόχρονα και σε κατηγορία Tatami και σε κατηγορία Ring.

 • Στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκεται η κεντρική γραμματεία του πρωταθλήματος όπου θα μπορεί ο κάθε προπονητής ή εκπρόσωπος σωματείου να ενημερώνεται και να ζητήσει βοήθεια για ότι χρειαστεί. Η επικοινωνία για όλα τα θέματα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται με αθλητή.

Σκοπός μας ο αθλητής να κάνει τουλάχιστον δύο αγώνες.Για το λόγο αυτό θα θέλαμε η δήλωση συμμετοχής να είναι ακριβής έτσι ώστε να μην ακυρώνονται αγώνες.

          ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 • Το παράβολο ζύγισης για τους αθλητές  θα είναι 20,00 ευρώ ανά αγωνιστικό στυλ ξεχωριστά εκ των οποίων τα 5 ευρώ θα επιστρέφονται στο σύλλογο. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι δωρεάν.

 • Κάθε σύλλογος οφείλει να στείλει με fax στο:2371042147. ή e-mail: tsikouristeam@yahoo.gr (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948404083 ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ) την δήλωση συμμετοχής του με το ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου του υπεύθυνου (αρχηγού) της αποστολής του έως και την Τετάρτη 26/04/2017 και ώρα 22.00, για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των αγώνων. Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής ή ελλιπώς συμπληρωμένες, δεν θα γίνουν δεκτές.

 •  Στις δηλώσεις συμμετοχής είναι υποχρεωτική η αναγραφή του προπονητή (και των  βοηθών προπονητών όπου υπάρχουν). Στον αγωνιστικό χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο του δηλωμένου προπονητή και ενός βοηθού του (σύνολο δύο άτομα και με τον αθλητή που αγωνίζεται τρία). Δεν επιτρέπεται αθλητής να εκτελεί χρέη προπονητή ή βοηθού προπονητή και αντίστοιχα δεν επιτρέπεται προπονητής ή βοηθός προπονητή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

 • Η ζύγιση των αθλητών θα γίνει ανά σύλλογο (με παρουσία του εκπροσώπου ή του προπονητή)  και όχι μεμονωμένα όποτε θέλει ο κάθε αθλητής.

 ΩΡΑ ΖΥΓΙΣΗΣ 8:30π.μ.

 •  Οι αθλητές θα αγωνιστούν με όρους Π.Ο.Κ. – W.A.K.O. και να έχουν καταθέσει στον σύλλογό τους πιστοποιητικό υγείας, όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος.

 •  Κάθε Σύλλογος μπορεί να δηλώσει όσους αθλητές επιθυμεί σε όλα τα στυλ και σε κάθε κατηγορία κιλών.

Προτεινόμενα  ξενοδοχεία διαμονής,και παροχές των διοργανωτών :      Για όσους προπονητές και διαιτητές επιθυμούν η διαμονή είναι δωρεάν.  Σε όλους τους μικρούς αθλητές θα μοιραστεί δωρεάν γεύμα την ημέρα των αγώνων. ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.