Νέα σελίδα του Συλλόγου Φωκέας

Νεα & αρθρα

Νέα σελίδα του Συλλόγου Φωκέας

Καλώς ήλθατε στη νέα ιστοσελίδα του Αθλητικού Συλλόγου Φωκέας! Στο καινούργιο μας site μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου, τα ενεργά τμήματα πολεμικών τεχνών (Tae Kwon Do – Kick boxing) καθώς και τα συμπληρωματικά τμήματα εκγύμνασης – ενδυνάμωσης για τους αθλητές μας. Το περιεχόμενο της σελίδας μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς και θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις για την βελτίωση της.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διάπλασης προσφέρουμε συνοδευτικά προγράμματα εκγύμνασης για τους αθλητές και τα μέλη μας (TAE BO, PILATES, AEROBIC, CROSS TRAINING). Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε και να συζητήσετε από κοντά με τους προπονητές και τους υπεύθυνους του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν, τόσο για το πρόγραμμα των προπονήσεων όσο και για την διαδικασία εγγραφών, συμμετέχοντας δωρεάν σε 2 προπονήσεις. Να είστε βέβαιοι ότι, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Τα προηγούμενα χρόνια ολοκληρώθηκαν επιτυχώς καθώς οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υψηλές επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές μας, κατά τα προηγούμενα χρόνια στάθηκαν η αιτία για τους αθλητές του Συλλόγου, να έχουν ενταχθεί στην κατάταξη των διακριθέντων Ελλήνων αθλητών και να έχουν πάρει μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Διδάσκουμε το σεβασμό και την πειθαρχία, ενθαρρύνουμε την κοινωνικότητα και προσβλέπουμε, όχι μόνο, στη σωματική διάπλαση αλλά και στη συνολική διαμόρφωση του χαρακτήρα, στην καλή υγεία και του σώματος και του πνεύματος. Τα παιδιά μαθαίνουν να προσπαθούν, να κατανοούν τις αρετές και τις αξίες του αθλητισμού και να αποκτούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής, σκέψης και ζωής γενικότερα. Οι μικροί αθλητές μας, αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με δραστηριότητες που τους ευχαριστούν, τους ξεκουράζουν ψυχικά και τους βοηθούν να ενταχθούν με τον πιο αβίαστο τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και θα μας δώσει τη δύναμη για να συνεχίσουμε το δρόμο των επιτυχιών. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στις καινούργιες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου (Χαριλάου Τρικούπη 21 – Άνω Καλαμάκι) Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από 09:00 – 11:00, Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 22:30 και Σάββατο 11:00 – 15:00.