1ο Διεθνές Σεμινάριο & Τεχνικό Πρωτάθλημα ΠΟΥΜΣΕ 21,22,23,24/01/2016

Νεα & αρθρα

1ο Διεθνές Σεμινάριο & Τεχνικό Πρωτάθλημα ΠΟΥΜΣΕ 21,22,23,24/01/2016

    Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, Γιώργο Μαυραειδή & Ζήνα Σιμιτζή, για την συμμετοχή τους στο 1ο Διεθνές Σεμινάριο & Τεχνικό Πρωτάθλημα ΠΟΥΜΣΕ 21,22,23,24/01/2016, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία & κατάρτιση. Συγχαρητήρια στην ΕΤΑΝΕ για την αναβάθμιση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα !

2 (Medium)

 

       Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στο 1ο διεθνές σεμινάριο τεχνικών πρωταθλημάτων (ΠΟΥΜΣΕ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/12/2015 μέχρι το Σάββατο 23/12/2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο σεμινάριο που έγινε σε συνεργασία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΛΟΤ) με την Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό, δίδαξε ο Grand Master KY-TU DANG 8 Νταν, Γενικός Επόπτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικών Πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF.

      «Το διεθνές σεμινάριο έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Δίδαξε ένας από τους σπουδαιότερους δασκάλους του ΠΟΥΜΣΕ, ο Grand Master Ky-Tu Dang. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, όπου οι συμμετέχοντες διδαχτήκανε τα μυστικά των τεχνικών πρωταθλημάτων, ώστε στη συνέχεια να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σ` ένα σημαντικό κομμάτι του ταεκβοντό, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια στασιμότητα στη χώρα μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε παράλληλα και με την έναρξη των προπονητικών κλιμακίων της ΕΤΑΝΕ, όπου κάθε Κυριακή συμμετέχουν εκατοντάδες παιδιά απ` όλους τους συλλόγους της Νοτίου Ελλάδος με στόχο τη δημιουργία ενός νέου αγωνιστικού πυρήνα. Είναι τεράστια η συμβολή της ΕΤΑΝΕ που βοηθάει στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη του ΠΟΥΣΜΕ. Έχει συμπεριλάβει το ΠΟΥΜΣΕ σε όλα τα Kim e Liu και προσπαθεί να διευρύνει τη βάση των σωματείων που ασχολούνται. Κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να το αναπτύξει, ώστε με γοργά αλλά σταθερά βήματα, οι αθλητές μας που ασχολούνται με το ΠΟΥΣΜΕ να φτάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο αθλητών άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μια μόνο από τις δράσεις του γενικότερου προγραμματισμού που υπάρχει ανάμεσα στις διοργανώτριες αρχές, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την επιμόρφωση των προπονητών. 4 (Medium) 5 (Medium) ΜΑΥΡΑΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (Medium) ΣΙΜΙΤΖΗ ΖΗΝΑ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (Medium)

Have your say