Αγωνιστική προπόνηση Αγωνιστικές Ηλικίες

Νεα & αρθρα

Αγωνιστική προπόνηση Αγωνιστικές Ηλικίες

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΦΛΟΓΑ ΖΩΗΣ» Γαλατσίου
Προκηρύσσει:
Αγωνιστική προπόνηση Αγωνιστικές Ηλικίες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Γαλατσίου (στο ρεύμα προς Μαρούσι – Λεωφ. Βεΐκου). Ώρα έναρξης αγώνων: 15:30 μ.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους του Νομού Αττικής. Οι αθλητές-τριες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι από 8 ΚΟΥΠ και άνω (Κίτρινη ζώνη), θα αγωνισθούν ως εξής:
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα δελτία θα πρέπει να είναι θεωρημένα από τον ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν τη σφραγίδα του Σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από το Γραμματέα του Συλλόγου, καθώς επίσης να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής/τρια και να είναι επικυρωμένο από το Σύλλογο.
ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΚΟΥΠ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Για αθλητές/τριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. Βιβλιάριο του αθλητή/τριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ θα πρέπει να έχει σφραγίδα και υπογραφή από την ΕΛ.Ο.Τ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, στο e-mail του Συλλόγου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Αγωνιστικής προπόνησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων
Το Πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 13/5/2015.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ:
Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε είκοσι δύο (22) γύρους του 1/3. Σε περίπτωση προβλήματος ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου. Μετά το τέλος της αγωνιστικής προπόνησης θα δοθεί σε όλους τους αθλητές ένα αναμνηστικό χρυσό κύπελλο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
― Αλυτάρχης ορίζεται: ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συλλόγου Ε. Λαγουδάκης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζεται από την ΕΛ.Ο.Τ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θα καλεστούν από
• Η διαιτησία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
• Οι διαιτητές πρέπει να φορούν μπλε κουστούμι, άσπρο πουκάμισο, μπλε γραβάτα και αθλητικά παπούτσια
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1. Οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
2. Οι προπονητές πρέπει να φορούν αθλητική περιβολή και αθλητικά παπούτσια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή του.
3. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.
4. Απαγορεύεται στη θέση του κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.
5. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς, καθώς επίσης και ψυκτικό, πετσέτες, νερό και κουβά.
6. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται αθλητές-αθλήτριες, καθώς επίσης και παράγοντες ή προπονητές, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.
7. Οι αθλητές-αθλήτριες κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών, (ειδικότερα για τους αθλητές-αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή.
8. Στις δηλώσεις συμμετοχής που αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα αρχηγών ομάδας και των προπονητών που συνοδεύουν την ομάδα και δε θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.
9. Οι αθλητές-αθλήτριες που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν Ντομπόκ.
10. Στους αγώνες θα υπάρχει απαραίτητα γιατρός.
11. Όλοι οι Αθλητές θα φορούν κάσκα με κάλυμμα στο πρόσωπο, που θα παρέχει ο Διοργανωτής.
12. Στις Προαγωνιστικές ηλικίες δεν επιτρέπεται χτύπημα στο κεφάλι.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                         ΜΑΡΟΥΛΗ ΔΑΦΝΗ

Have your say